Bestellen kan online of per mail

Als PRO klant kan je een inlog aanvragen voor onze zakelijke webshop. Automatisch krijg je de prijs te zien die jij betaalt. De kleur is bepalend voor de prijs, ongeacht het patroon of de uitvoering. Bestellen per mail kan ook. Stuur dan een email met de gegevens naar info@newyorkceiling.com

Zakelijk account aanvragen

Prijslijst

Voor een overzicht van de prijzen kan je een prijslijst aanvragen. Stuur ons een mail met de bedrijfsnaam en contactgegevens en we sturen de prijslijst naar je op. De kleur is bepalend voor de prijs, ongeacht het patroon of de uitvoering.

PRIJSLIJST AANVRAGEN

Kies de kleur die past

Van alle kleuren hebben we kleursamples beschikbaar. Wil jij de klant één van de kleuren laten zien? Vraag dan een sample bij ons op. Langs komen in de showroom in Bodegraven kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak via het afspraakformulier.

SHOWROOM BEZOEKEN

Levertijd

Elk product wordt op maat gemaakt. Onderstaande levertijden kunnen als richting aangehouden worden. Na ontvangst aanbetaling wordt de levertijd bevestigd. Vanwege maatwerk productie en logistiek blijft dit altijd een indicatie.

nail-up | Raw steel circa 5 weken
nail-up | Basic series circa 6 weken
nail-up | Art series circa 7 weken
drop-in | Raw steel circa 7 weken
drop-in | Basic series circa 8 weken

Voorraad

Is de levertijd te lang? Kies dan voor één van de voorraaditems.

Bekijk voorraaditems

Grote afname?

Vraag een offerte op maat aan.

OFFERTE AANVRAGEN